BREZPLAČNO POGLAVJE IZ SLOVENSKE KINOLOŠKE USPEŠNICE!

Predstavljamo vam BREZPLAČNO POGLAVJE iz uspešnice Takoj pusti čevelj! 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovo preprečevanje in odpravljanje, ki vam bo pojasnilo zakaj psi ne ubogajo odpoklica ter kako psa naučiti, da pride k vam vsakič, ko ga pokličete.

Prenesite si brezplačno poglavje že danes

Tudi vaš kosmatinec ne uboga odpoklica? Se, kadar ga pokličete, raje obrne v drugo smer? Ga morate loviti, da ga lahko pripnete na povodec? Takšno vedenje ni sprejemljivo, lahko pa celo privede do nesreče! Verjemite ali ne, s to težavo se sooča več lastnikov kot si morda mislite, kajti ignoriranje odpoklica je ena izmed najpogostejših pasjih vedenjskih težav. Vendar pa nikar ne obupujte, saj jo je mogoče, z nekaj vaje, vztrajnosti, doslednosti in pravimi napotki, povsem odpraviti!

Prejmite brezplačno poglavje knjige TAKOJ PUSTI ČEVELJ že danes!

V brezplačnem poglavju Ignoriranje odpoklica so predstavljeni:

  • trije najpogostejši vzroki za ignoriranje odpoklica,
  • najpogostejše napake, ki jih lastniki delamo pri odpoklicu psa,
  • ter napotki kako psa enostavno naučiti zanesljivega odpoklica.

Odpoklic ne pomeni, da se pes odzove na vaš klic le kadar je to v njegovem interesu. Zanesljiv odpoklic mora delovati vedno, vsakokrat, ko ga pokličete! Vpišite svoj e-mail naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali elektronsko verzijo poglavja Ignoriranje odpoklica!

Ne zamudite te enkratne priložnosti in končno odpravite vedenjske težave vašega psa.

Vse pravice pridržane © 2018 www.kuzek.si | Pogoji uporabe | Piškotki | Zasebnost

Pin It on Pinterest

Share This